Overslaan en naar de inhoud gaan

Waterschap zet pompen in bij Tungelroyse Beek

Geplaatst opzondag 26 juni 2016 - 10:46

Het Waterschap Peel en Maasvallei heeft zaterdagavond opnieuw pompen ingezet om de wateroverlast bij de Tungelroyse Beek te beperken.

Door de waterpompen is de Wessemerdijk in Nederweert volledig afgesloten voor al het verkeer tussen de Liskesweg en de Roermondseweg (N280).

Medewerkers van Waterschap Peel en Maasvallei zijn zaterdagavond om 21:30 uur begonnen met het plaatsen van de pompen. Vanuit de Tungelroysebeek wordt het water met slangen in het kanaal Wessem-Nederweert gepompt. Omdat de slangen de de weg kruisen is deze volledig afgesloten voor al het verkeer.

Het is nog niet bekend hoe lang de weg afgesloten blijft.

Lees ook: Overstromingsgevaar Hunsel geweken

Code geel
Het KNMI heeft code geel afgegeven voor zondagmiddag. Volgens het meteorologisch instituut is er vanaf 12.00 uur kans op onweersbuien, hagel en windstoten in delen van Limburg.

Lees hier alles over het weer in Limburg.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Tien waterpompen ingezet vanwege hoogwater Hunsel
Voorzorg: waterpompen blijven voorlopig in Hunsel staan
Tachtig miljoen voor water en natuur in Limburg
Dijkversteviging wordt met drie jaar vervroegd
Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen