Overslaan en naar de inhoud gaan

Waterschap raadt kanovaart op de Roer af

Geplaatst opmaandag 9 augustus 2021 - 15:53

Volgens het Waterschap Limburg is het nog niet veilig om te kanoën op de Roer. Na het hoogwater heeft het Waterschap de rivier nog niet voldoende kunnen controleren.

Daarom kan het Waterschap nog niet met zekerheid zeggen dat er geen gevaarlijke obstakels meer zijn in de Roer en wordt kanoën afgeraden.

De Roer is een populaire plek voor de kanovaart. Het kanoseizoen loopt van 1 juni tot en met 30 september. Kanovaart is in normale omstandigheden alleen toegestaan op een deel van de rivier, tussen de brug in Vlodrop en de brug van de Andersonweg in Roermond.

Wanneer de Roer wel weer veilig is voor de kanovaart, is nog niet bekend.

Lees ook: 'Openen hoogwaterbypass Roermond was te gevaarlijk'

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen