Overslaan en naar de inhoud gaan

Waterschap komt met 75.000 euro over brug voor thuiswerkers

Geplaatst opdinsdag 13 oktober 2020 - 15:13

De ruim driehonderd medewerkers van het Waterschap Limburg krijgen dit jaar een vergoeding van 250 euro netto voor het thuiswerken als gevolg van de coronacrisis.

Het is een tegemoetkoming voor onder meer de kosten voor internet en energie.

75.000 euro
De afspraak is opgenomen in de cao Waterschappen die tot 2021 loopt. De extra vergoeding geldt voor alle 21 waterschappen in Nederland. Waaronder dus het Waterschap Limburg. Het waterschap maakt dus zeker 75.000 euro over aan de medewerkers.

600 euro voor ergonomische middelen
Behalve de extra onkostenvergoeding is er voor een medewerker van het waterschap 600 euro per persoon beschikbaar voor de aanschaf van ergonomisch verantwoorde middelen zoals een bureaustoel, muis of voetensteun. Daarmee kan een thuiswerkplek ook voldoen aan de Arbowet voor een veilige en gezonde werkomgeving.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen