Overslaan en naar de inhoud gaan

Waterpark met giga-glijbanen in achtertuin Oirlo

Geplaatst opmaandag 19 juli 2021 - 11:54

Vloggers Rik Kleeven en Jesper Weijs uit Oirlo hebben een behoorlijke stunt uitgehaald, door een paar gigantische waterglijbanen in de achtertuin op te tuigen.

Het duo heeft het resultaat zondag op videokanaal YouTube geplaatst en op maandagochtend is hun elf minuten durende vlog bijna 400.000 keer bekeken.

Testen
In hun video testen de vloggers een hobbelglijbaan, een meterslange tunnelglijbaan en een glijbaan die voorzien is van een schans. Alle drie de banen eindigen in een zwembad. Bij de schansbaan is de vraag of ze in het zwemwater belanden, of over het zwembad heen vliegen.

Arena en achtbaan
Kleeven en Weijs plaatsen op hun kanaal Glowmovies regelmatig allerhande constructies van eigen hand. Bijvoorbeeld een heuse paintball arena en een achtbaan. Het huidige waterpark heeft volgens het duo ongeveer 10.000 euro gekost

Erg lang heeft het duo niet genoten van de waterglijbanen. "Er is bijna niks meer van over, we hebben het alweer afgebroken", zegt Rik Kleeven. "Om plaats te maken voor het volgende project." Wat voor een constructie dat wordt wil Kleeven nog niet zeggen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen