Overslaan en naar de inhoud gaan

Waterleiding springt: 'Hele terras staat blank'

Geplaatst opdonderdag 5 augustus 2021 - 14:01

Door een gesprongen waterleiding is donderdagmiddag het terras van een restaurant in Maastricht blank komen te staan. "Hadden we eindelijk een beetje mooi weer, gebeurt er dit."

Dit laat Jacqueline Evers, manager van Restorbar Mama aan het Oranjeplein weten.

Vertrokken
"In de middag kwam er opeens water uit een put en voor we het wisten stond ons hele terras onder water. Alle klanten zijn meteen vertrokken. We kunnen nog wel openblijven, maar ideaal is het niet", zegt Evers.

Het is nog onduidelijk waardoor de waterleiding kapot ging.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen