Overslaan en naar de inhoud gaan

Waterbreuk Munstergeleen: auto zakt door wegdek

Geplaatst opdinsdag 3 augustus 2021 - 17:25

Door een gesprongen waterleiding is er dinsdag een gat in de weg ontstaan aan de Margrietlaan in Munstergeleen.

Een auto zakte rond de klok van 15:30 uur door het wegdek en kwam met zijn voorwielen vast te zitten.

Auto uit gat
"Het voertuig is er inmiddels uitgetrokken door medewerkers van Waterleiding Maatschappij Limburg. Toen onze collega's ter plaatse waren, was de auto al weg", verklaart een woordvoerster van de gemeente Sittard-Geleen.

Minder of geen waterdruk
Hoe de lekkage heeft kunnen ontstaan, is niet duidelijk. Als gevolg van de leidingbreuk moeten bewoners van de Margrietlaan wel rekening houden met minder of geen waterdruk. De reparatiewerkzaamheden zijn namelijk nog in volle gang en Waterleiding Maatschappij Limburg verwacht dat het probleem rond 20:00 uur is verholpen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen