Overslaan en naar de inhoud gaan

Water- en gasleiding kapot in Echt

Geplaatst opvrijdag 7 augustus 2020 - 14:01

Zowel een kapotte waterleiding als een gasleiding veroorzaken overlast op de Wilhelminalaan in Echt.

Donderdagavond laat ging door onbekende oorzaak de waterleiding kapot en vrijdagochtend werd bij graafwerkzaamheden de gasleiding geraakt.

Geen water
Bewoners ervaren geen grote gevolgen van de kapotte gasleiding, laat een woordvoerder van Enexis weten. Ook kwamen donderdagavond delen van de straat blank te staan door de leidingbreuk. Ongeveer 25 huishoudens zitten zonder water. Een woordvoerder van WML laat weten dat bewoners pakken noodwater krijgen.

Enexis repareert de gasleiding. Als dat gebeurd is, kan ook de waterleiding gerepareerd worden. Hoe lang dat gaat duren, is niet bekend.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen