Overslaan en naar de inhoud gaan

Water- en gasleiding kapot in Echt

Geplaatst opvrijdag 7 augustus 2020 - 14:01

Zowel een kapotte waterleiding als een gasleiding veroorzaken overlast op de Wilhelminalaan in Echt.

Donderdagavond laat ging door onbekende oorzaak de waterleiding kapot en vrijdagochtend werd bij graafwerkzaamheden de gasleiding geraakt.

Geen water
Bewoners ervaren geen grote gevolgen van de kapotte gasleiding, laat een woordvoerder van Enexis weten. Ook kwamen donderdagavond delen van de straat blank te staan door de leidingbreuk. Ongeveer 25 huishoudens zitten zonder water. Een woordvoerder van WML laat weten dat bewoners pakken noodwater krijgen.

Enexis repareert de gasleiding. Als dat gebeurd is, kan ook de waterleiding gerepareerd worden. Hoe lang dat gaat duren, is niet bekend.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen