Overslaan en naar de inhoud gaan

Wat vinden de Limburgse Kamerleden van de troonrede?

Geplaatst opdinsdag 21 september 2021 - 19:39

De Limburgse Kamerleden vormen een goede afspiegeling hoe verdeeld politiek Den Haag is. Ze reageren ieder verschillend op de troonrede die koning Willem-Alexander dinsdag uitsprak.

"Teleurstellend", zegt Lilianne Ploumen van de PvdA. "Het gaat goed met de economie volgens Rutte en Hoekstra, maar de Limburgers en de rest van Nederland merkt daar niets van in de portemonnee."

VVD-Kamerlid Silvio Erkens: "De koning heeft in de troonrede Limburg een aantal keren genoemd. Met name om de effecten van klimaatverandering. Daarom dat de regering gaat kijken naar maatregelen om te zorgen dat we droog blijven zitten in Limburg."

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen