Overslaan en naar de inhoud gaan

Wat vind jij het beste terras van Limburg?

Geplaatst opdonderdag 28 maart 2019 - 13:15

Ook dit jaar gaan lifestyleblad Chapeau en 1Limburg weer samen op zoek naar het mooiste, leukste, beste of origineelste terras van Limburg.

Limburgse terrasliefhebbers kunnen op de website van Chapeau hun favoriete terras aandragen. De uiteindelijke winnaar wordt bepaald door een jury die bestaat uit redacteuren en medewerkers van Chapeau.

Publieksprijs
Al sinds 2013 roept Chapeau jaarlijks het Limburgs terras van het jaar uit. Daarnaast is er ook een publieksprijs, reden voor het lifestyleblad om daarom samen te werken met de meest gelezen nieuwssite van Limburg.

Shortlist
Tot 28 maart kunnen kandidaten voor de verkiezing worden aangedragen. De vijf meestgenoemde terrassen komen dan in de shortlist, waarop gestemd kan worden. Op 15 april wordt de winnaar bekendgemaakt.

Klik hier om mee te doen aan de verkiezing van het beste terras van Limburg.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen