Overslaan en naar de inhoud gaan

Wat vind jij het beste terras van Limburg?

Geplaatst opdonderdag 28 mei 2020 - 12:00

Het is vanwege het coronavirus vooralsnog een moeilijk voorjaar voor de Limburgse horeca. Om de horeca juist in deze moeilijke periode een hart onder de riem te steken lanceert Chapeau Magazine in samenwerking met L1 de wedstrijd: ‘Het terras van Limburg'.

Limburgse terrasliefhebbers kunnen vanaf 8 juni op de website van Chapeau hun favoriete terras aandragen.

Terrasseizoen
Komende maandag openen cafés en restaurants de deuren nadat die ruim tien weken gesloten zijn geweest. Met inachtneming van de voorgeschreven anderhalve meter afstand kunnen horecaondernemers en Bourgondiërs vanaf komende week alsnog genieten van een zonovergoten terrasseizoen.

Lees ook: Horeca telt af naar 1 juni maar zit nog vol vragen

Publieksprijs
Al sinds 2013 roept Chapeau jaarlijks het Limburgs terras van het jaar uit. Daarnaast is er ook een publieksprijs, reden voor het lifestyleblad om daarom samen te werken met de meest gelezen nieuwssite van Limburg. Vanaf 8 juni kunnen kandidaten voor de verkiezing worden aangedragen. De vijf meestgenoemde terrassen komen dan op de shortlist, waarop gestemd kan worden. De winnaar van de publieksprijs wordt eind juni bekendgemaakt.

Jury
Behalve een publieksprijs reikt Chapeau dit jaar twee juryprijzen uit: voor Belgisch-Limburg én voor Nederlands-Limburg. Daarbij wordt niet alleen naar beoordelingscriteria zoals prijs-kwaliteitverhouding, service, gastvrijheid, sfeer en locatie gekeken, maar ook naar de manier waarop de maatregelen van het RIVM - en de Belgische tegenhanger daarvan - worden nageleefd en toegepast op een zo gastvrij mogelijke manier.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen