Overslaan en naar de inhoud gaan

Wát een debuut: eerste goal en overwinning voor Schuurs

Geplaatst opwoensdag 26 september 2018 - 22:31

Verdediger Perr Schuurs heeft precies tien minuten nodig gehad om zijn debuut voor Ajax onvergetelijk te maken. Hij scoorde woensdagavond de openingstreffer in het bekerduel bij amateurclub HVV Te Werve.

Het werd uiteindelijk 0-7 en Schuurs speelde de hele wedstrijd.

Lees ook: Schuurs maakt langverwacht Ajax-debuut in bekerduel

Geschiedenis geschreven
De wedstrijd tegen Te Werve werd er een voor in de boeken. Naast Schuurs maakten ook Mitchel Bakker en Noa Lang hun debuut, terwijl Ryan Gravenberch voor het eerst in de basis mocht beginnen. Jurgen Ekkelenkamp, Zakaria Labyad (tweemaal) en Gravenberch wisten daarnaast, net als Schuurs, voor het eerst te scoren in het Ajax-shirt. De 16-jarige Gravenberch is nu Ajax' jongste doelpuntenmaker ooit.

De overige goals werden gemaakt door Kasper Dolberg en Donny van de Beek.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen