Overslaan en naar de inhoud gaan

Wasstraatinbreker hoort 40 maanden cel tegen zich eisen

Geplaatst opdonderdag 29 augustus 2019 - 18:54

Tegen een inbreker uit Gouda die in twee maanden zou hebben toeslagen in zes autowasserettes, is voor de Haagse rechtbank 40 maanden cel geëist.

De 24-jarige man sloeg onder meer zijn slag in Maastricht. Daarnaast brak hij in bij autowasstraten in Vlissingen en Geldrop.

Makkelijke doelwitten
Het Openbaar Ministerie (OM) vermoedt dat hij autowasserettes aantrekkelijke en makkelijke doelwitten vond. De Gouwenaar wil daar niets over kwijt en beroept zich op zijn zwijgrecht. De inbraken waren al in augustus en september 2016, maar de verdachte staat nu pas terecht. Hij staat volgens het OM op beelden van beveiligingscamera's bij diverse wasstraten.

De rechtbank doet over twee weken uitspraak.

Cultura Nova volg je bij L1!
Ga naar L1.nl/CulturaNova

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen