Overslaan en naar de inhoud gaan

Wassenberg (PvdD): verheugd over sprong

Geplaatst opwoensdag 15 maart 2017 - 23:14

Frank Wassenberg van de Partij voor de Dieren is verheugd over de verkiezingsuitslag. Zijn partij gaat in de exitpoll van twee naar vijf zetels.

Wassenberg: "Het is geweldig dat we meer dan verdubbeld zijn. Met twee zetels hebben we al tien jaar veel zaken kunnen agenderen over klimaat, dierenwelzijn en milieu. Dat kunnen we dadelijk nog een stuk efficiƫnter en beter doen."

Klaar voor
Wassenberg, die woont in Geleen, staat op de vierde plek voor zijn partij. "Ik heb veel zin de Kamer. Ik heb het een jaar gedaan als vervanger. Maar het is een groot verschil of je een eigen mandaat hebt van de kiezer. Ik ben er nu helemaal klaar voor."

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Pascale Plusquin en Frank Wassenaar top-10 kandidatenlijst PvdD
Wassenberg en Plusquin in Top-10 kandidatenlijst PvdD
Partij voor de Dieren wil terug in Limburgs Parlement
PvdD heeft concept-kieslijst klaar
Frank Wassenberg PvdD twitter
Frank Wassenberg lijsttrekker Partij voor de Dieren
Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen