Overslaan en naar de inhoud gaan

Warmerdam geen hekkensluiter meer bij schaaktoernooi

Geplaatst opzaterdag 25 januari 2020 - 21:19

Schaker Max Warmerdam is geen hekkensluiter meer in het Tata Steel Challengers schaaktoernooi.

De 19-jarige schaker uit Tegelen won in de twaalfde ronde van het schaaktoernooi in Wijk aan Zee van David Antón Gulljarno uit Spanje. Warmerdam had 35 zetten nodig om de Spanjaard te verslaan.

Puntendeling
Een ronde eerder had Warmerdam de punten gedeeld met Dinara Saduakassova. Na 27 zetten besloten Warmerdam en zijn uit Kazachstan afkomstige tegenstandster de punten te delen.

Een punt voorsprong
Warmerdam heeft na 12 rondes 3,5 punt en heeft met nog één partij te spelen één punt voorsprong op rode lantaarndraagster Saduakassova.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen