Overslaan en naar de inhoud gaan

Warmer en zonniger weer op komst

Geplaatst opzaterdag 11 juli 2020 - 8:22

Na een wisselvallige week met zware bewolking, regen en af en toe zon is het vanaf zondag warmer en zonniger.

Er is een hogedrukgebied op komst waardoor er maar weinig wind staat, meldt Meteo Limburg.

Zonneschijn na regen
Waar het zaterdagmiddag en -avond nog op verschillende plekken in de provincie kan regenen of zelfs hagelen, is het zondag vrij zonnig. Af en toe zijn er stapelwolken. Het wordt dan maximaal 22 graden. Maandag blijft het droog en stijgt het kwik naar 24 graden.

Buien
Vanaf dinsdag daalt de temperatuur weer een beetje. Het kan dan gaan regenen. Ook neemt de wind geleidelijk toe in kracht. Als de zon schijnt, wordt het tussen de 20 en 23 graden.

Kijk hier voor de actuele weersinformatie.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen