Overslaan en naar de inhoud gaan

Wapens en mogelijke explosieven in woning Brunssum

Geplaatst opdonderdag 14 januari 2021 - 15:44

In een woning in Brunssum is de Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) bezig met onderzoek naar mogelijke explosieven. De bewoner is woensdag gearresteerd.

De politie kreeg woensdagmiddag een melding van een burenruzie in de Brunahildestraat. Toen agenten binnenkwamen bij de 47-jarige melder, zagen ze wapens en materiaal dat mogelijk explosief is.

Geen gevaar
Wat voor wapens het zijn en of het om een verzameling gaat, wil de politie niet zeggen. Donderdag is de EOD bezig met onderzoek naar de mogelijke explosieven. Volgens de politie is er geen gevaar voor de omgeving.

De bewoner wordt vrijdag voorgeleid aan de rechter commissaris.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen