Overslaan en naar de inhoud gaan

Wapens en mogelijke explosieven in woning Brunssum

Geplaatst opdonderdag 14 januari 2021 - 15:44

In een woning in Brunssum is de Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) bezig met onderzoek naar mogelijke explosieven. De bewoner is woensdag gearresteerd.

De politie kreeg woensdagmiddag een melding van een burenruzie in de Brunahildestraat. Toen agenten binnenkwamen bij de 47-jarige melder, zagen ze wapens en materiaal dat mogelijk explosief is.

Geen gevaar
Wat voor wapens het zijn en of het om een verzameling gaat, wil de politie niet zeggen. Donderdag is de EOD bezig met onderzoek naar de mogelijke explosieven. Volgens de politie is er geen gevaar voor de omgeving.

De bewoner wordt vrijdag voorgeleid aan de rechter commissaris.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen