Overslaan en naar de inhoud gaan

Wapens en drugs in woning: drie bewoners opgepakt

Geplaatst opdinsdag 19 november 2019 - 18:26

Bij een politie-inval in een woning in Grubbenvorst zijn dinsdagochtend wapens en drugs gevonden.

Dat meldt de gemeente Horst aan de Maas.

Aanhoudingen
Een arrestatieteam viel om 6:00 uur het huis aan de Burgemeester van Kempenstraat binnen, omdat het vermoeden bestond dat er wapens in de woning lagen. Bij de huiszoeking bleek dat inderdaad ook het geval te zijn. Ook werd een onbekende hoeveelheid softdrugs gevonden. Drie bewoners die tijdens de inval in de woning waren zijn aangehouden voor verhoor.

Woningsluiting
Burgemeester Palmen is van plan om de woning op korte termijn te sluiten. Dat wordt gedaan volgens het Damocles-beleid, dat burgemeesters de bevoegdheid geeft om panden waar drugs wordt gevonden te sluiten.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen