Overslaan en naar de inhoud gaan

Wapens, drugs en dronken automobilisten in Maastricht

Geplaatst opvrijdag 22 november 2019 - 7:40

Bij een fouilleeractie in Maastricht heeft de politie donderdagavond verschillende wapens in beslag genomen.

De actie werd gehouden op de Sphinxcour, bij de Pathé-bioscoop.

Stanleymes
Drie voorbijgangers die werden betrapt met een stiletto, een boksbeugel en pepperspray werden aangehouden. Een wordt er ook nog verdacht van witwassen. Voor de mensen die rondliepen met een zakmes, een vleesmes en een stanleymesje bleef het bij een proces-verbaal.

Naast de wapens nam de politie ook nog zo'n 80 gram aan softdrugs in beslag.

Dronken
In totaal werden er 42 auto's voor controle aan de kant gezet en 88 mensen gefouilleerd. Van de automobilisten bleken er drie te veel gedronken te hebben. Ook had iemand nog een boete van ruim 250 euro openstaan, die ter plekke werd betaald.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen