Overslaan en naar de inhoud gaan

Wantrouwende fietser voorkomt schuurbrand: kliko in de fik

Geplaatst opzondag 31 mei 2020 - 20:20

Oplettende fietsers hebben zondagavond in Weert voorkomen dat de schuur van een boerderijwoning in lichterlaaie kwam te staan.

De fietsers zagen rond 18:30 uur wat rookontwikkeling op de Keenterstraat. Een van hen vertrouwde het niet en ging volgens de lokale nieuwspagina WeertdeGekste op onderzoek uit.

Kliko
Omdat er niemand thuis bleek te zijn alarmeerde hij de brandweer. Die ontdekte brandende kliko in de schuur. In die afvalcontainer hebben de nog smeulende resten van een vuurkorf of iets dergelijks vlam gevat.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen