Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Wandelvierdaagse Zuid-Limburg afgelast

Geplaatst opdinsdag 5 mei 2015 - 22:36

De wandelvierdaagse Zuid-Limburg is afgelast vanwege een gebrek aan deelnemers. Slechts 30 wandelaars hadden zich ingeschreven voor de wandeltocht.

De tocht door laten gaan voor een dusdanig klein aantal wandelaars was volgens de organisatie niet verantwoord. Er moesten veel faciliteiten geregeld worden zoals medische verzorging en toiletvoorzieningen.

Mineurstemming
De reden voor het tegenvallende deelnemersaantal is volgens organisator Mike Broers nog onduidelijk: "We zitten eigenlijk nog in een mineurstemming. We waren voorbereid en velen hebben ook allemaal vakantie opgenomen. We waren enthousiast over de routes en over wat er onderweg was en zijn nu nog niet zo ver dat we begonnen zijn aan het evalueren."

Volgend jaar
Ondanks de tegenvaller dit jaar is organisator Mike Broers vastbesloten om de tocht volgend jaar wél door te laten gaan. De routes zijn ontwikkeld en na een goede evaluatie moet het volgens Broers mogelijk zijn om volgend jaar een succesvolle tocht te organiseren.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Extra treinen van Venray naar Nijmegen tijdens Vierdaagse
55 kilometer nieuwe afstand bij Nijmeegse Vierdaagse
55 kilometer mogelijk vaste afstand bij Vierdaagse Nijmegen
2000 Limburgers van start tijdens Vierdaagse
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen