Overslaan en naar de inhoud gaan

Wandelvierdaagse Zuid-Limburg afgelast

Geplaatst opdinsdag 5 mei 2015 - 22:36

De wandelvierdaagse Zuid-Limburg is afgelast vanwege een gebrek aan deelnemers. Slechts 30 wandelaars hadden zich ingeschreven voor de wandeltocht.

De tocht door laten gaan voor een dusdanig klein aantal wandelaars was volgens de organisatie niet verantwoord. Er moesten veel faciliteiten geregeld worden zoals medische verzorging en toiletvoorzieningen.

Mineurstemming
De reden voor het tegenvallende deelnemersaantal is volgens organisator Mike Broers nog onduidelijk: "We zitten eigenlijk nog in een mineurstemming. We waren voorbereid en velen hebben ook allemaal vakantie opgenomen. We waren enthousiast over de routes en over wat er onderweg was en zijn nu nog niet zo ver dat we begonnen zijn aan het evalueren."

Volgend jaar
Ondanks de tegenvaller dit jaar is organisator Mike Broers vastbesloten om de tocht volgend jaar wél door te laten gaan. De routes zijn ontwikkeld en na een goede evaluatie moet het volgens Broers mogelijk zijn om volgend jaar een succesvolle tocht te organiseren.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Extra treinen van Venray naar Nijmegen tijdens Vierdaagse
55 kilometer nieuwe afstand bij Nijmeegse Vierdaagse
55 kilometer mogelijk vaste afstand bij Vierdaagse Nijmegen
2000 Limburgers van start tijdens Vierdaagse
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen