Overslaan en naar de inhoud gaan

Wandelvierdaagse Zuid-Limburg afgelast

Geplaatst opdinsdag 5 mei 2015 - 22:36

De wandelvierdaagse Zuid-Limburg is afgelast vanwege een gebrek aan deelnemers. Slechts 30 wandelaars hadden zich ingeschreven voor de wandeltocht.

De tocht door laten gaan voor een dusdanig klein aantal wandelaars was volgens de organisatie niet verantwoord. Er moesten veel faciliteiten geregeld worden zoals medische verzorging en toiletvoorzieningen.

Mineurstemming
De reden voor het tegenvallende deelnemersaantal is volgens organisator Mike Broers nog onduidelijk: "We zitten eigenlijk nog in een mineurstemming. We waren voorbereid en velen hebben ook allemaal vakantie opgenomen. We waren enthousiast over de routes en over wat er onderweg was en zijn nu nog niet zo ver dat we begonnen zijn aan het evalueren."

Volgend jaar
Ondanks de tegenvaller dit jaar is organisator Mike Broers vastbesloten om de tocht volgend jaar wél door te laten gaan. De routes zijn ontwikkeld en na een goede evaluatie moet het volgens Broers mogelijk zijn om volgend jaar een succesvolle tocht te organiseren.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Extra treinen van Venray naar Nijmegen tijdens Vierdaagse
55 kilometer nieuwe afstand bij Nijmeegse Vierdaagse
55 kilometer mogelijk vaste afstand bij Vierdaagse Nijmegen
2000 Limburgers van start tijdens Vierdaagse
Overzicht
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen