Overslaan en naar de inhoud gaan

Wandeltocht in Valkenburg voor Pokémon Go-spelers

Geplaatst opdonderdag 28 juli 2016 - 11:46

Pokémon Go is een wereldwijde hype. Overal worden tochten georganiseerd voor Pokémon-jagers. Binnenkort ook in Valkenburg.

De georganiseerde tocht, die langs verstopplekken van Pokémon leidt, is een initiatief van Wij Zijn Valkenburg.

Commercieel
Pokémon-jagers zorgden op veel plekken voor overlast. Ze liepen al over het spoor bij Hattem, langs de snelweg in Amersfoort en dwars door een omheining in Voerendaal. Maar commercieel gezien pikken veel bedrijven een graantje mee van de Pokémon-gekte. Zo worden er op veel plekken al tochten georganiseerd voor Pokémon Go-spelers.

Lees ook: Pokémon Go-spelers slenteren door heel Limburg

Stadstocht
Vanaf 29 juli kunnen Pokémon-jagers ook in Valkenburg hun hart ophalen. Een gids leidt spelers van het populaire spel rond door Valkenburg en zelfs door de grotten. Kortom, plekken waar Pokémon zitten. Volgens Wij Zijn Valkenburg is het echter meer dan enkel een Pokémon-tocht. Tijdens de wandeling wordt ook informatie over Valkenburg gegeven.

Lees hier meer over Pokémon Go in Limburg.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Politiepatrouille gered van Pokémon
Politie Maastricht roept hulp in van Pokémon GO-spelers
Pokémon-borden van Vierdaagse allemaal gestolen
Pokémon Go-spelers zijn niet welkom in het AZM
Overzicht
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen