Overslaan en naar de inhoud gaan

Wandeltocht in Valkenburg voor Pokémon Go-spelers

Geplaatst opdonderdag 28 juli 2016 - 11:46

Pokémon Go is een wereldwijde hype. Overal worden tochten georganiseerd voor Pokémon-jagers. Binnenkort ook in Valkenburg.

De georganiseerde tocht, die langs verstopplekken van Pokémon leidt, is een initiatief van Wij Zijn Valkenburg.

Commercieel
Pokémon-jagers zorgden op veel plekken voor overlast. Ze liepen al over het spoor bij Hattem, langs de snelweg in Amersfoort en dwars door een omheining in Voerendaal. Maar commercieel gezien pikken veel bedrijven een graantje mee van de Pokémon-gekte. Zo worden er op veel plekken al tochten georganiseerd voor Pokémon Go-spelers.

Lees ook: Pokémon Go-spelers slenteren door heel Limburg

Stadstocht
Vanaf 29 juli kunnen Pokémon-jagers ook in Valkenburg hun hart ophalen. Een gids leidt spelers van het populaire spel rond door Valkenburg en zelfs door de grotten. Kortom, plekken waar Pokémon zitten. Volgens Wij Zijn Valkenburg is het echter meer dan enkel een Pokémon-tocht. Tijdens de wandeling wordt ook informatie over Valkenburg gegeven.

Lees hier meer over Pokémon Go in Limburg.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Politiepatrouille gered van Pokémon
Politie Maastricht roept hulp in van Pokémon GO-spelers
Pokémon-borden van Vierdaagse allemaal gestolen
Pokémon Go-spelers zijn niet welkom in het AZM
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen