Overslaan en naar de inhoud gaan

Wandelaars vinden dode in beek

Geplaatst opvrijdag 31 december 2021 - 14:44

Wandelaars hebben vrijdag een lichaam gevonden in de beek de Vloedgraaf in Sittard. Dit is bij de Millenerweg, niet ver van de Duitse grens.

Rond 13:30 uur kreeg de politie een melding van de wandelaars over het lichaam.

Uitzonderlijke plek
De politie laat weten dat ze op dit moment alle opties openhouden. "Omdat het lichaam gevonden is op een uitzonderlijke plek, is er opgeschaald en wordt er onderzoek gedaan naar de doodsoorzaak", aldus de politie. O

Onderzoek
Op dit moment wordt nog onderzoek gedaan naar de identiteit van het slachtoffer. “Ook wordt daarbij gekeken of het gaat om een natuurlijke dood of dat de persoon is omgekomen door een misdrijf”, zegt Robert Lambrix van de politie.

Ooggetuigen
De politie roept mensen die iets hebben gezien op zich te melden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen