Overslaan en naar de inhoud gaan

Wandelaars vinden compleet gestripte BMW in bos

Geplaatst opvrijdag 5 april 2019 - 15:11

Wandelaars hebben vrijdagochtend een compleet gestripte BMW gevonden in een bos bij Stramproy.

De uit elkaar geschroefde auto stond op een bospad in de Stramprooise Heide, zo meldt lokale nieuwssite WeertDeGekste.

Diefstal
De wandelaars schakelden de politie in. Uit onderzoek bleek dat de BMW in de Duitse stad Stuttgart gestolen was. De dieven hebben alle waardevolle spullen eruit gehaald en de auto, althans wat er van over is, achtergelaten in het bos.

De BMW is inmiddels weggesleept. De politie gaat de eigenaar op de hoogte brengen van de vondst. Van de dieven ontbreekt vooralsnog elk spoor.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen