Overslaan en naar de inhoud gaan

Wandelaars niet meer welkom bij Grensmaas

Geplaatst opdinsdag 10 april 2018 - 15:51

Het Grensmaas-terrein tussen Nattenhoven, Obbicht en Grevenbicht wordt verboden toegang.

De provincie heeft het Grensmaas-consortium laten weten dat het niet de bedoeling is dat voetgangers een ommetje gaan maken op het terrein waar nu wordt gewerkt aan de nieuwe Maasoever.

Luister hier: Het mag nu echt niet meer, wandelen bij de Grensmaas

Gevaarlijk
"Openstelling van het werkgebied is in strijd met de contractuele afspraken", meldt het consortium. Daar komt nog eens bij dat er op dit moment veel zwaar transport rondrijdt, waardoor het voor wandelaars gevaarlijk kan zijn.

Bewakers
De toegangspoortjes tot het gebied worden afgesloten, beveiligers krijgen de opdracht om wandelaars voortaan zonder pardon weg te sturen.

Stenen gooien
Het komt bovendien regelmatig voor dat jonge kinderen bij Grevenbicht de transportwagens met stenen bekogelen. Het consortium vraagt ouders met klem om hun kinderen hierop aan te spreken, om zo ongelukken te voorkomen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen