Overslaan en naar de inhoud gaan

'Walk 4 The Roses' levert 28.000 euro op

Geplaatst opmaandag 12 september 2016 - 6:19

Walk 4 The Roses in Horst, een wandeltocht voor het goede doel, beleefde zondag een succesvolle zesde editie. Al werden er geen records gebroken.

De zesde editie van Walk 4 The Roses heeft meer dan 28.000 euro opgeleverd. Daarmee beleefde de jaarlijkse wandeltocht voor het goede doel een van zijn meest succesvolle afleveringen. Alleen in 2014 werd meer geld opgehaald: toen bedroeg de uiteindelijke score 30.000 euro.

Goede doelen
Walk 4 The Roses zet zich elk jaar in voor twee goede doelen: KWF Kankerbestrijding en een wisselend 'regiodoel'. Van het totaalbedrag krijgt KWF dik 25.000 euro, bijna 3000 euro is bij elkaar gesprokkeld voor de Cliniclowns.

Wandeltocht
Meer dan 1800 wandelaars gingen zondagmorgen van start vanaf het Wilhelminaplein in Horst. De route, die 20 kilometer behelsde, voerde onder meer door Meterik en America, om ten slotte weer terug te keren op het Wilhelminaplein.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Bemiddeling tussen kerkbesturen in Horst en Sevenum
Auto ramt boom en eindigt in sloot
Citaverde College stuurt alle leerlingen naar huis
Ut Glaze Hoês Horst
Ruim 16.000 euro opgehaald door Ut Glaze Hoês in Horst
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen