Overslaan en naar de inhoud gaan

Waarschuwing voor gladde wegen door vorst

Geplaatst opzondag 28 november 2021 - 17:04

Nadat verschillende Limburgse gemeenten al zijn begonnen met hun winterdienst, verwacht Meteo Limburg zondagavond de eerste gladde wegen door vorst van dit jaar.

De temperatuur daalt tijdens de heldere nacht op maandag tot -3 graden, waardoor eerder op de avond gevallen neerslag kan aanvriezen. Ook is er lokaal dichte mist mogelijk, die ook weer kan aanvriezen.

Code geel
Vanwege de gerede kans op gladheid heeft het KNMI voor Limburg en een aantal andere provincies code geel afgekondigd. In Zeeland en de drie noordelijke provincies is de kans op gladheid een stuk kleiner. De waarschuwing geldt tot maandagochtend 8:00 uur.

Net als zondag is er ook maandag kans op winterse buien met hagel en natte sneeuw. Dinsdag voert de wind weer warmere lucht aan.

Kijk voor het uitgebreide weeroverzicht op 1limburg.nl/weer

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen