Overslaan en naar de inhoud gaan

Waarschuwing voor dichte mist, sneeuw en gladheid

Geplaatst opdinsdag 24 januari 2017 - 6:30

De weerdiensten waarschuwen dinsdagochtend voor gladheid door ijzel en bevriezing van natte weggedeelten. Ook kan er in Limburg sneeuw vallen en wordt het zicht plaatselijk beperkt door (dichte) mist.

Het KNMI heeft voor het hele land waarschuwingscode geel afgegeven vanwege de kans op gladheid en mist. Deze waarschuwing geldt voor de hele ochtend.

Gladheid
Verkeersdeelnemers wordt geadviseerd hun rijgedrag aan te passen. Bij temperaturen rond -1 graad wordt het op uitgebreide schaal glad door sneeuw en ijzel. Meteo Limburg verwacht dat het weer in de loop van de dag voorzichtig opklaart. Tijdens zonnige perioden kan het dinsdagmiddag ongeveer 3 graden worden.

Winter
De komende dagen blijft het overdag vrij zonnig en gaat het 's nachts matig vriezen, met minimaal van -5 graden of iets lager. Lees hier de uitgebreide weersvooruitzichten.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Opgepast: slecht zicht door verraderlijke mistbanken
Opgelet: het wordt mistig en glad op de wegen
Waarschuwing voor gladheid en flinke sneeuwval
Opgepast voor gladheid in de ochtendspits
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen

Meest gelezen