Overslaan en naar de inhoud gaan

Waarschuwing: kans op gladheid na vriesnacht

Geplaatst opmaandag 30 november 2020 - 6:30

De autoruiten moeten maandagochtend gekrabd worden, want het heeft afgelopen nacht enkele graden gevroren. Het KNMI waarschuwt voor gladheid op de weg.

Het weerinstituut heeft voor onder andere Limburg code geel afgegeven. De waarschuwing geldt voor deze provincie tot 11:00 uur.

Mist
Ook Meteo Limburg geeft aan dat door rijpaanslag het lokaal, vooral op bruggen en viaducten, glad kan worden. Verder is er kans op enkele mistbanken. Het weerbureau gaf zondag al aan dat de koudste nacht van deze maand en van de week op komst was.

Regen
Maandag wordt het overdag maximaal 5 graden. De dag begint vrij zonnig, maar dat weerbeeld verandert aan het eind van de middag en avond. Dan zijn er perioden met regen. De temperaturen komen deze week overdag niet boven de 8 graden uit. 's Nachts gaat het volgens de verwachtingen niet meer vriezen.

Lees hier de uitgebreide weersverwachting.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen