Overslaan en naar de inhoud gaan

Waals inbrekersduo blijft langer vastzitten

Geplaatst opwoensdag 17 oktober 2018 - 13:52

Een 15-jarige knul uit Charleroi en zijn 33-jarige handlangster blijven langer vastzitten. Het duo wordt verdacht van inbraken in Beek en Maastricht.

Het tweetal werd vorige week donderdag opgepakt toen ze werden gespot op de A2 bij Maastricht.

Paarse Ford
De politie zag het duo in een paarse Ford Fiësta in de Koning Willem Alexandertunnel rijden. De twee werden gezocht vanwege een eerdere inbraakpoging in Maastricht. De politie heeft de auto in beslag genomen.

Onderzoek
Uit rechercheonderzoek is nu gebleken dat de 15-jarige jongen en de 33-jarige vrouw mogelijk meer op hun kerfstok hebben. Ze waren waarschijnlijk ook betrokken bij twee inbraken in Nijmegen, één in Beek en drie in Maastricht. De rechter-commissaris heeft de voorlopige hechtenis verlengd.

De politie heeft nog niets van de buitgemaakte goederen teruggevonden

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen