Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV'ers gaan ervaring opdoen bij Helmond Sport

Geplaatst opzondag 8 november 2020 - 15:58

Joël Roeffen (19), Jessy Hendrikx (18) en Ramon de Wilde (19) komen tot en met december over van VVV onder 21, dat vanwege corona voorlopig geen wedstrijden speelt.

Het is de bedoeling dat zij maandag of dinsdag al op Sportpark De Braak in Helmond gaan trainen.

Voorwaarden
Omdat de clubs op papier een gezamenlijk beloftenteam hebben, kan dat buiten de transferperiode om geregeld worden. Belangrijk binnen de spelregels van deze constructie is wel dat als de spelers voor Helmond Sport in actie komen, zij niet meer in het eerste van VVV kunnen spelen.

Talenten
Zowel Roeffen als Hendrikx, die al jaren voor VVV spelen, kwamen in de voorbereiding van dit seizoen wel al in actie voor de hoofdmacht van VVV. De Wilde is een aanvallende middenvelder die vorig seizoen nog in de Regionalliga Nord bij Schwarz-Weiss Rehden actief was. Het drietal is er echter nog niet in geslaagd om een vaste plek binnen de A-selectie te veroveren en daarom laat VVV hen ook ervaring opdoen in Helmond.

Winterstop
Zeker tot en met december spelen ze in Noord-Brabant, rondom de winterstop wordt bekeken hoe de situatie dan is. Wellicht gaat het onder-21 in het nieuwe jaar wél weer competitie spelen, dan gaan de spelers terug naar Venlo of blijven ze in Helmond.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen