Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV'er Johnatan Opoku maakte de mooiste goal van dit jaar

Geplaatst opwoensdag 28 december 2016 - 15:15

Johnatan Opoku van VVV-Venlo maakte het mooiste Limburgse doelpunt van 2016. Hij kreeg de meeste stemmen in de jaarlijkse verkiezing van L1.

Er werd massaal gestemd op de 12 genomineerde Limburgse doelpunten. Met overmacht won Opoku's 'Bergkampiaans' doelpunt, dat hij maakte in de thuiswedstrijd tegen NAC Breda. Hij kreeg dan ook de bloemen en de bijbehorende beker uitgereikt.

Berichtjes
Het was pas na de wedstrijd dat
Opoku zich bewust werd van de schoonheid van zijn goal. "Op het moment zelf merkte ik natuurlijk al wel iets aan de reacties van m'n teamgenoten, maar toen ik na afloop van de wedstrijd allemaal die berichtjes kreeg, realiseerde ik het me", vertelt de 26-jarige aanvaller. "Mijn perschef was destijds in Amerika, en die zag het daar zelfs via social media voorbij komen. Veel mooier worden ze niet, maar ik hoop van wel natuurijk."

Eredivisie
Opoku is bezig aan zijn laatste contractjaar bij VVV, maar beide partijen hebben uitgesproken graag met elkaar door te gaan. De onderhandelingen over een nieuw contract moeten nog beginnen. "Ik wil graag eredivisie spelen en dat zou ik natuurlijk het allerliefste doen met VVV. We gaan vol voor de titel."

Cruciale duels
De eerste twee duels na de winterstop zijn voor VVV meteen cruciaal. Eerst tegen Cambuur en een week later tegen MVV. Opoku: "Als je die wedstrijden wint, sla je waarschijnlijk een gat. Het verschil met MVV wordt dan 7 punten. Ja, zo begin je wel heel lekker aan die tweede seizoenshelft."

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen