Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

VVV'er Janssen ondanks schorsing inzetbaar tegen Fortuna

Geplaatst opvrijdag 9 november 2018 - 11:27

VVV'er Roel Janssen mag zich zaterdagavond bij de aftrap van het duel tegen Fortuna Sittard melden.

VVV-Venlo is in beroep gegaan tegen de opgelegde schorsing van vier duels, waarvan één voorwaardelijk. Omdat de beroepszaak is verplaatst naar dinsdag, wordt de voorlopige straf opgeschort en is de verdediger inzetbaar is.

Edele delen
Tijdens de wedstrijd FC Emmen-VVV werd de in Venlo geboren verdediger met een rode kaart van het veld gestuurd. In een duel plantte Janssen zijn voet op de edele delen van tegenstander Alexander Bannink. Na de overtreding moest de wond van de FC Emmen-speler zelfs gehecht worden. Naar aanleiding van deze overtreding kreeg Janssen een schorsing van vier wedstrijden waarvan één voorwaardelijk.

Lees ook: VVV'er vier wedstrijden langs de kant na pijnlijke overtreding

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Advertentie
De Bijenkorf Maastricht is nu nog mooier

In het voorjaar van 2018 werd de Bijenkorf Maastricht al vernieuwd met de transformatie van de afdeling damesschoenen en lederwaren. Precies op tijd voor de feestdagen is nu ook de afdeling cosmetica op de parterre helemaal vernieuwd en mooier dan ooit. De cosmetica-afdeling is flink uitgebreid in zowel ruimte als merken, waarbij NARS een opvallende nieuwkomer is.

Bekijk hier de nieuwe Bijenkorf in Maastricht
Uitgelicht
L1 Samen voor de Voedselbank, ook in 2018!

Net als de afgelopen vier jaar slaat L1 ook dit jaar weer de handen ineen om de Voedselbank te helpen met het inzamelen van lang houdbare levensmiddelen.

De actie vindt plaats van woensdag 5 december tot en met donderdag 13 december. In die periode staan alle kanalen van L1, van radio tot TV en online, weer in het teken van de actie ‘L1 Samen voor de Voedselbank’

Meld ook je actie aan
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen