Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV zwaait bij duel tegen Ajax sterkhouders uit

Geplaatst opdonderdag 16 augustus 2018 - 16:49

Voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Ajax, aanstaande zaterdag, neemt VVV-Venlo afscheid van twee gezichtsbepalende spelers.

Vito van Crooy en Clint Leemans worden vlak voor de aftrap door het publiek in de Koel uitgezwaaid.

PEC Zwolle
Aanvaller Van Crooy en middenvelder Leemans verkasten deze zomer van Venlo naar Zwolle, om daar voor PEC te gaan spelen. Leroy Labylle, die de overstap maakte naar eerstedivisionist NEC, wordt op een later moment uitgezwaaid. In tegenstelling tot Van Crooy en Leemans heeft hij zaterdag andere verplichtingen.

Lees ook: Van Crooy en Leemans maken overstap naar PEC Zwolle

Belangrijk
Van Crooy doorliep de jeugdopleiding van VVV, waarna hij uitgroeide tot een belangrijke speler in het basiselftal van Maurice Steijn. Leemans werd twee jaar geleden door de Venlonaren overgenomen van PSV en verwierf vooral een reputatie als vrijetrappenspecialist.

Lees ook: Post en videoscheidsrechter loodsen VVV voorbij Willem II

Driepunter
Voor VVV is het duel tegen Ajax de tweede wedstrijd van het Eredivisie-seizoen. Afgelopen zaterdag pakten de geel-zwarten direct de eerste driepunter van het seizoen, door met 0-1 te winnen van Willem II.

Volg 1Limburg op Instagram en blijf op de hoogte van het Limburgse nieuws.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen