Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV zet adviesbureau voor nieuw stadion aan de kant

Geplaatst opdonderdag 30 juni 2016 - 9:31

Voetbalclub VVV-Venlo breekt met het adviesbureau Hypercube.

Het bureau was in opdracht van club - en betaald door de gemeente - bezig met het opstellen van een toekomstplan waarvan een nieuw of vernieuwd stadion een belangrijk onderdeel was.

Versleten
In een brief aan de fractievoorzitters van de
Venlose gemeenteraad spreekt directeur Marco Bogers van een ‘versleten relatie’ met het adviesbureau. De voetbalclub ging vorige maand niet akkoord met een voorlopig rapport waarin de gemeenteraad de keuze voorgelegd kreeg om of stadion De Koel grondig te verbouwen of een compleet nieuw stadion te bouwen.

Nijmeegseweg
De Nijmeegseweg was daarbij nadrukkelijk in beeld als locatie voor het nieuwe stadion. De club stelde te weinig tijd te hebben gekregen om de plannen goed te beoordelen. Daarop stelde Hypercube-directeur Pieter Nieuwenhuis in een brief aan de raad dat de voetbalclub in het huidige stadion De Koel geen toekomstperspectief heeft en bij het uitblijven van een nieuw of vernieuwd stadion altijd afhankelijk zal blijven van giften van derden.

Vertrouwen
Mede gezien die reactie heeft VVV besloten te breken met Hypercube, schrijft Bogers in de brief. "We gaan ons met vertrouwen en enthousiasme richten op het nieuwe voetbalseizoen."

Lees bij De Limburger: VVV blijft iedere keer weer verbazen

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Gemeente Venlo wilde verregaande invloed op beleid VVV
Ultieme poging VVV te redden
Gemeente Venlo en VVV blijven in gesprek over lening
'VVV-Venlo kan Heracles Almelo achterna'
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen