Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV wint oefenduel tegen Viktoria Köln

Geplaatst opzaterdag 12 januari 2019 - 19:38

VVV heeft zaterdagmiddag zijn enige oefenduel in de voorbereiding op de tweede helft van de competitie gewonnen. De Venlose eredivisionist won in eigen stadion met 2-0 van het Duitse Viktoria Köln.

Beide doelpunten kwamen op naam van Jonathan Opoku.

Betere spel
Viktoria Köln is koploper in de Regionalliga, het vierde niveau in Duitsland. VVV opende fel en zette de Duitse defensie flink onder druk, zonder dat dat tot echte kansen leidde. Na een klein half uur pareerde de Duitse doelman een inzet van Mlapa. Uit de hoekschop kopte Opoku raak. VVV had het betere van het spel, maar de gasten kregen vlak voor rust de kans op de gelijkmaker. Doelman Unnerstall bracht redding. Bij VVV ontbraken Moreno Rutten en Roel Janssen. Tristan Dekker en Axel Borgmann vervingen de beide verdedigers. Danny Post keerde na een blessure terug in de ploeg.

Spelerswissel
Na rust bleven Unnerstall, vervangen door Van Crooij, en Grot, gewisseld voor Samuelsen, in de kleedkamer. Viktoria Köln kwam het veld op met elf nieuwe spelers.

2-0
De Venlose ploeg bleef de betere. Na een dik uur spelen miste Mlapa een dikke kans, maar even later was het dan toch raak. Op een vrije trap van Opoku vanaf ruim 25 meter had de Duitse doelman geen antwoord. Hij redde kort voor tijd wel toen Samuelsen vanaf eigen helft soleerde. Het bleef 2-0.

Zaterdag 19 januari hervat VVV de competitie met een uitwedstrijd tegen ADO Den Haag.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen