Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV wil ook in 2021 tegen Vitesse ongeslagen blijven

Geplaatst opdinsdag 26 januari 2021 - 10:44

Met een thuiswedstrijd tegen Vitesse krijgt VVV-Venlo woensdag een kwalitatief goede tegenstander op bezoek in stadion De Koel.

De ploeg uit Arnhem staat achter koploper Ajax op de tweede plek op de ranglijst. VVV-Venlo wil tegen Vitesse echter hun ongeslagen status in 2021 niet zomaar gewonnen geven.

Video: L1

Goede ploeg
"Vitesse is gewoon een goede ploeg", opent Hans de Koning de analyse van de komende tegenstander van VVV-Venlo. "Wie ze ook opstellen maakt niet zoveel uit. Ze hebben een bepaald systeem ontwikkeld waarin die jongens best wel wat vrijheden kennen in hun tactiek. Daar moeten we rekening mee houden." De Koning heeft de afgelopen dagen de kwaliteiten van de tegenstander geanalyseerd en gaat kijken waar zijn ploeg kansen heeft om het de Arnhemse tegenstander moeilijk te maken.

Torino Hunte
Torino Hunte was in de laatste competitiewedstrijd matchwinnaar. Als invaller scoorde hij de enige treffer in het duel tegen Twente. Hunte wil na deze geslaagde invalbeurt vooral doorgaan waar hij mee bezig is: "Het team helpen met doelpunten en assists. Als ik dat goed doe, denk ik dat een basisplek vanzelf komt."

Christos Donis
Afgelopen zondag mocht de nieuwe aanwinst Christos Donis in de uitwedstrijd tegen Twente in de ploeg van De Koning invallen. De oefenmeester: "Het is een jongen met veel ervaring en hij is gewend om in de box te spelen, zoals dat zo mooi heet." De trainer van VVV-Venlo laat nog in het midden of er een basisplaats is ingeruimd voor de Griekse middenvelder. "Het is altijd goed als er genoeg sportieve concurrentie in de ploeg is en het is ook gemakkelijk dat je niet hoeft te schuiven met andere spelers als er iemand in de ploeg erbij komt."

Veel hulp gehad
De kersverse VVV-er Christos Donis geeft zelf aan dat hij de afgelopen dagen veel hulp heeft gehad van Giorgios Giakoumakis. Ook heeft hij aan de vooravond van zijn contractondertekening contact gehad met zijn veel scorende landgenoot. Maar niet alleen aan Giakoumakis heeft Donis veel steun. Hij merkt dat bij VVV alle spelers belangrijk zijn: Het team is één grote familie."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen