Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV wil eerst punten, dan pas complimenten

Geplaatst opvrijdag 23 oktober 2020 - 17:55

In de thuiswedstrijd tegen Ajax zal VVV-Venlo alles op alles zetten om punten te pakken. Ook al vinden critici in Nederland de speelwijze vaak te negatief. Daar ligt trainer Hans de Koning niet wakker van.

Het spel, zoals VVV het speelt, levert punten op. En daar draait het allemaal om, zeker als de ploeg ook volgend seizoen op het hoogste niveau wil spelen.

Live
VVV-Venlo staat op de negende plek in de Eredivisie. Tegenstander Ajax staat op de tweede plek, één punt achter koploper PSV. De wedstrijd is zaterdag vanaf 16:30 uur live te volgen via L1 Radio.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen

Meest gelezen