Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV verwacht open wedstrijd in Doetinchem

Geplaatst opvrijdag 26 augustus 2016 - 6:47

Johnatan Opoku denkt zelf vrijdagavond tegen De Graafschap meteen in actie te kunnen komen. VVV-trainer Maurice Steijn twijfelt daar nog over.

"Hij heeft nog last van de teenblessure die hij afgelopen maandag tegen Jong PSV opliep en sloeg de laatste training over", aldus de coach, die sowieso niet over de geschorste Clint Leemans kan beschikken.

Wijzigingen
Leemans wordt vervangen door Tim Receveur. "Als Johnatan niet kan spelen, komt Joey Sleegers sowieso in de ploeg." Met een fitte Opoku is de kans overigens ook aanwezig dat Sleegers begint in Doetinchem, ten koste van Torino Hunte.

De Graafschap
"Ik denk dat De Graafschap, in tegenstelling tot onze eerste vier tegenstanders, meteen de aanval zoekt voor eigen publiek. Het zal een open wedstrijd worden, want VVV speelt altijd voor de winst."

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

VVV wil tij keren tegen Almere
VVV sluit trainingskamp af met zege
Opoku niet in basiself VVV tegen FC Eindhoven
VVV contracteert veelscorende Opoku
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen