Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV verspeelt voorsprong en verliest met 4-1 van Sparta

Geplaatst opvrijdag 9 augustus 2019 - 21:24

VVV-Venlo heeft aan de 750e wedstrijd in de eredivisie geen punten overgehouden. De Venlonaren verloren op het Kasteel in Rotterdam met 4-1 van Sparta.

De Rotterdammers begonnen fel aan de wedstrijd tegen de Venlonaren en kregen via Halil Dervisoglu al snel een prachtkans, die tot hoekschop werd verwerkt.

Voorsprong
Sparta bleef daarna in de aanval. VVV probeerde eruit te komen, maar steeds stond een Spartaan in de weg. Een bal van Tobias Pachonik verdween na tien minuten naast het Rotterdamse doel. De Rotterdammers waren na een kwartier spelen dichtbij een doelpunt, maar het schot van Dervisoglu ging over het doel van Kirschbaum. Vijf minuten later kwam VVV Venlo op voorsprong door Peter van Ooijen. Nadat Haji Wright gevloerd was, schoot hij de vrije trap in de Rotterdamse touwen.

Zoektocht Sparta
Sparta ging op zoek naar de gelijkmaker en kreeg daartoe kansen. Dervisoglu schoot naast en Ragnar Ache raakte uit een hoekschop van Mohamed Rayhi de lat. Ook VVV liet zich niet onbetuigd, maar een afstandsschot van Richard Neudecker belandde in de handen van Sparta-doelman Tim Coremans.

Thee
Met een 1-0 voorsprong ging VVV aan de thee, maar de Venlonaren werden direct na de hervatting onder druk gezet. In de tiende minuut van de tweede helft werd Ache door Evert Linthorst onderuit gehaald, maar de vrije trap verdween niet in het VVV-doel.

Gelijkmaker en meer
Twee minuten later was het toch raak toen Dervisoglu met een krullende bal de gelijkmaker scoorde. Na ruim een uur spelen verdween het leer opnieuw in het doel toen Roel Janssen de bal aan Ache verloor en de Spartaan de bal makkelijk kon intikken: 2-1. Een kwartier voor tijd leek de wedstrijd beslist te worden toen Neudecker de bal aan Bryan Smeets verloor. Zijn schot verdween over het doel.

Kansloos
Met nog zeven minuten te spelen kopte Abdou Harroui de bal uit een voorzet van Bryan Smeets achter Kirschbaum en stond VVV Venlo met 3-1 achter. Daar bleef het niet bij. Doelman Kirschbaum wist twee minuten voor het verstrijken van de officiële speeltijd een schot van invaller Lars Veldwijk nog te keren, maar een minuut later was hij kansloos toen Veldwijk de bal in het doel kopte en de eindstand op 4-1 bepaalde. VVV speelde een goede eerste helft, maar zakte na rust volledig door het ijs.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen