Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV verpulvert Achilles in carnavalskraker

Geplaatst opvrijdag 24 februari 2017 - 21:53

In Groesbreek mogen ze dan ook carnaval vieren, toch wordt er na VVV - Achilles alleen in Venlo nog de polonaise gelopen. VVV was vrijdagavond in De Koel namelijk veel en veel te sterk voor de bezoekers. 4-0.

VVV begon sterk en binnen tien minuten was het duel in de Koel al beslist.

Snelle voorsprong
Eerst was het Vito van Crooij die het beste anticipeerde op een diepe bal. Zijn schuiver was Robbert te Loeke na amper zes minuten al te machtig. Een drietal minuten later was het duel al voorbij. Geknoei in de Achilles-verdediging werd afgestraft door Ralf Seuntjens die vervolgens Joey Sleegers in staat stelde om er 2-0 van te maken.

Tiende voor Seuntjens
Voor VVV was die voorsprong en het naderende carnavalsfeest geen reden om gas terug te nemen. Sterker nog, binnen het half uur was ook de 3-0 al een feit. Uit een korte corner was het Clint Leemans die het vijandelijke doel met zijn fraaie linker onder vuur nam. Doelman Te Loeke had daarop in eerste instantie nog een antwoord, maar in de rebound was de inzet van Seuntjens - zijn tiende van dit seizoen - hem te machtig.

Foto: Daniel van den Berg

Vito van Crooij
In de tweede helft vond VVV het vervolgens wel welletjes. De ploeg gunde Achilles de bal en probeerde via de counter het verschil nog wat te vergroten. De Koelclub slaagde daar ook nog in: drie minuten voor tijd was het Vito van Crooij die met de tweede doelpunt van de avond - zijn zeventiende van het seizoen alweer - de eindstand bepaalde.

Concurrentie
VVV blijft dus winnen, de concurrentie doet dat niet. Jong Ajax en Jong PSV mogen niet promoveren, maar staan na de wedstrijden van vrijdag wel op plek twee en drie - op respectievelijk 8 en 13 punten - pas daarna volgen de concurrenten voor promotie. Volendam dat vrijdagavond van NAC verloor moet echter al 14 punten goedmaken op de Venlonaren. MVV zelfs 15.

Torino Hunte in duel met een verdediger van Achilles.
Foto: Daniel van den Berg

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

VVV sluit trainingskamp af met zege
Vito van Crooy VVV-Venlo - 1Limburg
Twee bronzen stieren voor VVV-spelers
Van Crooij genomineerd voor Beste Talent Jupiler League
VVV thuis te sterk voor Helmond Sport
Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen