Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV verpulvert Achilles in carnavalskraker

Geplaatst opvrijdag 24 februari 2017 - 21:53

In Groesbreek mogen ze dan ook carnaval vieren, toch wordt er na VVV - Achilles alleen in Venlo nog de polonaise gelopen. VVV was vrijdagavond in De Koel namelijk veel en veel te sterk voor de bezoekers. 4-0.

VVV begon sterk en binnen tien minuten was het duel in de Koel al beslist.

Snelle voorsprong
Eerst was het Vito van Crooij die het beste anticipeerde op een diepe bal. Zijn schuiver was Robbert te Loeke na amper zes minuten al te machtig. Een drietal minuten later was het duel al voorbij. Geknoei in de Achilles-verdediging werd afgestraft door Ralf Seuntjens die vervolgens Joey Sleegers in staat stelde om er 2-0 van te maken.

Tiende voor Seuntjens
Voor VVV was die voorsprong en het naderende carnavalsfeest geen reden om gas terug te nemen. Sterker nog, binnen het half uur was ook de 3-0 al een feit. Uit een korte corner was het Clint Leemans die het vijandelijke doel met zijn fraaie linker onder vuur nam. Doelman Te Loeke had daarop in eerste instantie nog een antwoord, maar in de rebound was de inzet van Seuntjens - zijn tiende van dit seizoen - hem te machtig.

Foto: Daniel van den Berg

Vito van Crooij
In de tweede helft vond VVV het vervolgens wel welletjes. De ploeg gunde Achilles de bal en probeerde via de counter het verschil nog wat te vergroten. De Koelclub slaagde daar ook nog in: drie minuten voor tijd was het Vito van Crooij die met de tweede doelpunt van de avond - zijn zeventiende van het seizoen alweer - de eindstand bepaalde.

Concurrentie
VVV blijft dus winnen, de concurrentie doet dat niet. Jong Ajax en Jong PSV mogen niet promoveren, maar staan na de wedstrijden van vrijdag wel op plek twee en drie - op respectievelijk 8 en 13 punten - pas daarna volgen de concurrenten voor promotie. Volendam dat vrijdagavond van NAC verloor moet echter al 14 punten goedmaken op de Venlonaren. MVV zelfs 15.

Torino Hunte in duel met een verdediger van Achilles.
Foto: Daniel van den Berg

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

VVV sluit trainingskamp af met zege
Vito van Crooy VVV-Venlo - 1Limburg
Twee bronzen stieren voor VVV-spelers
VVV thuis te sterk voor Helmond Sport
Van Crooij genomineerd voor Beste Talent Jupiler League
Overzicht
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen