Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV verpulvert Achilles in carnavalskraker

Geplaatst opvrijdag 24 februari 2017 - 21:53

In Groesbreek mogen ze dan ook carnaval vieren, toch wordt er na VVV - Achilles alleen in Venlo nog de polonaise gelopen. VVV was vrijdagavond in De Koel namelijk veel en veel te sterk voor de bezoekers. 4-0.

VVV begon sterk en binnen tien minuten was het duel in de Koel al beslist.

Snelle voorsprong
Eerst was het Vito van Crooij die het beste anticipeerde op een diepe bal. Zijn schuiver was Robbert te Loeke na amper zes minuten al te machtig. Een drietal minuten later was het duel al voorbij. Geknoei in de Achilles-verdediging werd afgestraft door Ralf Seuntjens die vervolgens Joey Sleegers in staat stelde om er 2-0 van te maken.

Tiende voor Seuntjens
Voor VVV was die voorsprong en het naderende carnavalsfeest geen reden om gas terug te nemen. Sterker nog, binnen het half uur was ook de 3-0 al een feit. Uit een korte corner was het Clint Leemans die het vijandelijke doel met zijn fraaie linker onder vuur nam. Doelman Te Loeke had daarop in eerste instantie nog een antwoord, maar in de rebound was de inzet van Seuntjens - zijn tiende van dit seizoen - hem te machtig.

Foto: Daniel van den Berg

Vito van Crooij
In de tweede helft vond VVV het vervolgens wel welletjes. De ploeg gunde Achilles de bal en probeerde via de counter het verschil nog wat te vergroten. De Koelclub slaagde daar ook nog in: drie minuten voor tijd was het Vito van Crooij die met de tweede doelpunt van de avond - zijn zeventiende van het seizoen alweer - de eindstand bepaalde.

Concurrentie
VVV blijft dus winnen, de concurrentie doet dat niet. Jong Ajax en Jong PSV mogen niet promoveren, maar staan na de wedstrijden van vrijdag wel op plek twee en drie - op respectievelijk 8 en 13 punten - pas daarna volgen de concurrenten voor promotie. Volendam dat vrijdagavond van NAC verloor moet echter al 14 punten goedmaken op de Venlonaren. MVV zelfs 15.

Torino Hunte in duel met een verdediger van Achilles.
Foto: Daniel van den Berg

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

VVV sluit trainingskamp af met zege
Vito van Crooy VVV-Venlo - 1Limburg
Twee bronzen stieren voor VVV-spelers
VVV thuis te sterk voor Helmond Sport
Van Crooij genomineerd voor Beste Talent Jupiler League
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen