Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV verhuurt Bastiaans wederom aan Helmond Sport

Geplaatst opvrijdag 28 januari 2022 - 15:22

VVV-Venlo verhuurt Aaron Bastiaans voor de rest van het seizoen aan Helmond Sport.

Afgelopen seizoen werd de aanvaller annex middenvelder uit Nederweert ook al verhuurd aan de club die getraind wordt door coach Wil Boessen uit Born.

Meerdere wedstrijden
Bastiaans was in de eerste wedstrijden van dit seizoen nog basisspeler in het team van Jos Luhukay, maar dat veranderde na tien competitieronden. Sindsdien is Bastiaans vaker veroordeeld tot een plek op de bank. Opvallend is dat Bastiaans in de afgelopen drie wedstrijden wel weer in basis mocht starten. Tegen De Graafschap trof hij zelfs nog doel.

Achttiende
Toch kiest de linksbuiten nu opnieuw voor een avontuur bij Helmond, de nummer achttien in de Keuken Kampioen Divisie. Bastiaans speelde er ook in de tweede seizoenshelft van het vorige seizoen. Daar moest hij het overigens vaak doen met minuten als invaller.

Lees ook: VVV-Venlo huurt Rayan El Azrak van FC Utrecht

FC Utrecht
Het tijdelijke vertrek van Bastiaans heeft te maken met de komst van spits Nick Venema en aanvallende middenvelder Rayan El Azrak van FC Utrecht. Zij worden het komende halfjaar gehuurd door de Venlonaren. Daardoor werd de kans op speelminuten voor Bastiaans een stuk kleiner.

Bastiaans, die door VVV werd opgeleid, heeft in Venlo nog een contract tot de zomer van 2023.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen