Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV-Venlo zoekt nog spelers bij start eredivisie

Geplaatst opzaterdag 12 augustus 2017 - 7:00

In Venlo wordt zaterdag de eredivisie ook in Limburg afgetrapt, met VVV-Venlo dat het in eigen huis opneemt tegen Sparta Rotterdam.

De Venlonaren kijken positief uit naar de eerste wedstrijd, maar er is binnen de ploeg ook het besef dat er nog wat posities missen.

Middenvelder en verdediger
"Eigenlijk zoeken we nog een middenvelder en een centrale verdediger. Verder zoeken we iemand op het middenveld die wat meer de lijnen kan uitzetten", zegt trainer Maurice Steijn.

Mink Peeters
Bovendien zou Mink Peeters zich bij de selectie van VVV-Venlo voegen. Bij Steijn is aan het begin van het seizoen nog niet precies duidelijk wanneer Peeters komt. "Volgens mij is het de papierwinkel in Madrid die het proces een beetje tegenhoudt", vertelt Steijn. "Ik had gehoopt dat hij er zaterdag al bij zou zijn, maar ik ben bang dat dat niet gaat lukken."

Hechte groep
VVV-Venlo is een club die in vergelijking met de rest van de eredivisie-ploegen de minste financiële mogelijkheden heeft. Volgens Steijn is het juist de positiviteit en de hechte groep die de doorslag gaat geven. "Wij hebben de laagste begroting, het laagste spelersbudget, qua aantallen de minste spelers in de selectie en de minste ervaring op het hoogste niveau. Dan moet je het wel van een goed collectief hebben."

Kampioen
Steijn haalt zijn vertrouwen uit het voorgaande seizoen. "Dat hebben we vorig jaar bewezen door met de tiende begroting van de competitie kampioen te worden", zegt de oefenmeester. "Elke wedstrijd moet een finale zijn. Elke wedstrijd moet bij wijze van spreken op leven en dood. Dan ben je in mijn ogen in staat om heel ver te komen."

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

VVV-trainer Steijn verwacht zware wedstrijd tegen Vitesse
VVV-trainer Steijn houdt drietal uit voorzorg aan de kant
VVV-coach Steijn na eerste gesprek op shortlist Heerenveen
Voorzitter VVV-Venlo gunt succestrainer nieuwe stap
Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen