Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV-Venlo ziet zeven spelers vertrekken

Geplaatst opdinsdag 26 mei 2020 - 15:00

VVV-Venlo neemt afscheid van zeven spelers. Peter van Ooijen, Lee Catermole, Jerome Sinclair, John Yeboah, Haji Wright, Oussama Darfalou en Thomas Bruns vertrekken uit De Koel.

Dat meldt de Venlose eredivisionist op de clubsite.

Aflopende contracten
Van Ooijen speelde twee seizoenen voor de Venlonaren. De middenvelder verlengt zijn aflopende contract niet en gaat deze zomer op zoek naar een nieuwe uitdaging. Catermole houdt het na één seizoen in Venlo ook voor gezien. De 32-jarige Britse cultheld beraadt zich over een volgende stap in zijn carrière. Aanvaller Haji Wright kwam vorige zomer over van Schalke '04. Hij tekende een contract voor één jaar in Venlo. De boomlange Amerikaan gaat niet voor een langer verblijf in Venlo.

Huurlingen
Verder neemt de club nog afscheid van huurlingen Oussama Darfalou (Vitesse), Thomas Bruns (Vitesse), John Yeboah (VFL Wolfsburg) en Jerome Sinclair (Watford).

De zeven spelers zijn niet de enigen die de deur van De Koel achter zich dichttrekken. Eerder vertrokken Roel Janssen en Nils Röseler ook al uit Venlo.

Transfermarkt
De Venlonaren zijn tot dusver al aardig actief op de transfermarkt. Zo werd onlangs Roy Gelmi aan de selectie toegevoegd. Eerder werden ook de aanvallers Guus Hupperts en Jafar Arias vastgelegd, net als verdediger Lukas Schmitz. Routinier Christian Kum heeft zijn contract bij de ploeg van trainer Hans de Koning verlengd.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen