Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV-Venlo zegt aflopende contracten steunpilaren formeel op

Geplaatst opmaandag 30 maart 2020 - 14:26

VVV-Venlo heeft de aflopende verbintenissen van vijf basisspelers formeel opgezegd.

Het gaat om de verdedigende steunpilaren Nils Röseler, Roel Janssen en Christian Kum, middenvelder Peter van Ooijen en aanvaller Johnatan Opoku. De club gaat met een aantal spelers in gesprek over een contractverlenging.

Coronacrisis
De club moest vóór 1 april die spelers duidelijkheid verschaffen over hun toekomst bij de Koelclub. Vanwege de financiële impact van de coronacrisis wacht de club vooralsnog met het (mogelijk) verlengen van contracten.

Op afstand
VVV's technisch manager Stan Valckx geeft aan dat het moeilijk is om nu met spelers contractbesprekingen te voeren. "We zijn voortdurend met onze spelers in gesprek over diverse zaken die momenteel spelen, maar zeker ook over hun toekomst", zegt hij op de clubwebsite. "Uiteraard doen we dat in deze periode, vanwege de coronacrisis, op afstand."

Cattermole en Wright
De club moet daarnaast contractueel vóór juni aan Lee Cattermole en Haji Wright laten weten of zij in aanmerking komen voor een contractverlenging. Bij Wright beschikt VVV over een eenzijdige optie om het contract met een jaar te verlenging.

Huurlingen
Verder vertrekken in de zomer in principe ook de vijf huurlingen die momenteel bij VVV spelen. Dat zijn Roy Gelmi (FC Thun), Oussama Darfalou en Thomas Bruns (Vitesse), Jerome Sinclair (Watford) en John Yeboah (VfL Wolfsburg).

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen