Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV-Venlo zegt aflopende contracten steunpilaren formeel op

Geplaatst opmaandag 30 maart 2020 - 14:26

VVV-Venlo heeft de aflopende verbintenissen van vijf basisspelers formeel opgezegd.

Het gaat om de verdedigende steunpilaren Nils Röseler, Roel Janssen en Christian Kum, middenvelder Peter van Ooijen en aanvaller Johnatan Opoku. De club gaat met een aantal spelers in gesprek over een contractverlenging.

Coronacrisis
De club moest vóór 1 april die spelers duidelijkheid verschaffen over hun toekomst bij de Koelclub. Vanwege de financiële impact van de coronacrisis wacht de club vooralsnog met het (mogelijk) verlengen van contracten.

Op afstand
VVV's technisch manager Stan Valckx geeft aan dat het moeilijk is om nu met spelers contractbesprekingen te voeren. "We zijn voortdurend met onze spelers in gesprek over diverse zaken die momenteel spelen, maar zeker ook over hun toekomst", zegt hij op de clubwebsite. "Uiteraard doen we dat in deze periode, vanwege de coronacrisis, op afstand."

Cattermole en Wright
De club moet daarnaast contractueel vóór juni aan Lee Cattermole en Haji Wright laten weten of zij in aanmerking komen voor een contractverlenging. Bij Wright beschikt VVV over een eenzijdige optie om het contract met een jaar te verlenging.

Huurlingen
Verder vertrekken in de zomer in principe ook de vijf huurlingen die momenteel bij VVV spelen. Dat zijn Roy Gelmi (FC Thun), Oussama Darfalou en Thomas Bruns (Vitesse), Jerome Sinclair (Watford) en John Yeboah (VfL Wolfsburg).

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen