Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV-Venlo wint nipt van Duitse jubilaris

Geplaatst opdinsdag 16 juli 2019 - 22:17

VVV-Venlo heeft dinsdagavond het oefenduel tegen SV Straelen gewonnen. De Venlonaren versloegen het Duitse team met 2-1.

Bij rust stond de formatie uit Venlo met 1-0 voor.

Jubilaris Straelen
VVV-Venlo begon de wedstrijd tegen het 100-jarige Straelen met jongens uit de eigen opleiding op de reservebank. Een prachtig geplaatst schot van Peter van Ooijen werd halverwege de eerste helft door de doelman van Straelen ternauwernood over het doel getikt. Na ruim een half uur spelen kwam VVV op voorsprong, toen Simon Janssen de bal van afstand in het Duitse doel schoot.

Duitse eretreffer
Robert Maaskant begon de tweede helft met een op meerdere plaatsen gewijzigd VVV. Na ruim een uur spelen was het Jonathan Opoku die een fout van Straelen afstrafte en de bal in het doel schoot: 2-0. Het Duitse team probeerde daarna de eer te redden en was daar tien minuten voor tijd dichtbij. De inzet van Straelen belandde enkele centimeters naast het doel van Delano van Crooij. Twee minuten later kon Van Crooij een afstandsschot van de jubilerende club niet keren en werd het 2-1.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen