Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV-Venlo wint nipt van Duitse jubilaris

Geplaatst opdinsdag 16 juli 2019 - 22:17

VVV-Venlo heeft dinsdagavond het oefenduel tegen SV Straelen gewonnen. De Venlonaren versloegen het Duitse team met 2-1.

Bij rust stond de formatie uit Venlo met 1-0 voor.

Jubilaris Straelen
VVV-Venlo begon de wedstrijd tegen het 100-jarige Straelen met jongens uit de eigen opleiding op de reservebank. Een prachtig geplaatst schot van Peter van Ooijen werd halverwege de eerste helft door de doelman van Straelen ternauwernood over het doel getikt. Na ruim een half uur spelen kwam VVV op voorsprong, toen Simon Janssen de bal van afstand in het Duitse doel schoot.

Duitse eretreffer
Robert Maaskant begon de tweede helft met een op meerdere plaatsen gewijzigd VVV. Na ruim een uur spelen was het Jonathan Opoku die een fout van Straelen afstrafte en de bal in het doel schoot: 2-0. Het Duitse team probeerde daarna de eer te redden en was daar tien minuten voor tijd dichtbij. De inzet van Straelen belandde enkele centimeters naast het doel van Delano van Crooij. Twee minuten later kon Van Crooij een afstandsschot van de jubilerende club niet keren en werd het 2-1.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen