Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV-Venlo wint nipt van Duitse jubilaris

Geplaatst opdinsdag 16 juli 2019 - 22:17

VVV-Venlo heeft dinsdagavond het oefenduel tegen SV Straelen gewonnen. De Venlonaren versloegen het Duitse team met 2-1.

Bij rust stond de formatie uit Venlo met 1-0 voor.

Jubilaris Straelen
VVV-Venlo begon de wedstrijd tegen het 100-jarige Straelen met jongens uit de eigen opleiding op de reservebank. Een prachtig geplaatst schot van Peter van Ooijen werd halverwege de eerste helft door de doelman van Straelen ternauwernood over het doel getikt. Na ruim een half uur spelen kwam VVV op voorsprong, toen Simon Janssen de bal van afstand in het Duitse doel schoot.

Duitse eretreffer
Robert Maaskant begon de tweede helft met een op meerdere plaatsen gewijzigd VVV. Na ruim een uur spelen was het Jonathan Opoku die een fout van Straelen afstrafte en de bal in het doel schoot: 2-0. Het Duitse team probeerde daarna de eer te redden en was daar tien minuten voor tijd dichtbij. De inzet van Straelen belandde enkele centimeters naast het doel van Delano van Crooij. Twee minuten later kon Van Crooij een afstandsschot van de jubilerende club niet keren en werd het 2-1.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen